BIODATA JACOB ELORDI

BIODATA JACOB ELORDI
BIODATA JACOB ELORDI

Jacob Elordi dilahir 26 JUN 1997. Beliau adalah seorang pelakon  Australia seperti pelakon lain Hemsworth, Margot Robbie, Nicole Kidman, Hugh Jackman. Jacob yang dikenali sebagai Noah Flynn di dalam The Kissing Booth.

Mari kita kenali lebih dekat melalui biodata Jacob Elordi :

Boleh follow dia : https://www.instagram.com/jacobelordi/?hl=en

Pada tahun 2017, ia muncul dalam filem  Swinging Safari sebagai Rooster.

Pada tahun 2018, Elordi membintangi filem  seram The Mortuary Collection. Pirates of the Caribbean merupakan penampilan pertamanya dalam filem  Hollywood.

Sekarang Jacob Elordi tinggal di Los Angeles, CA. Elordi menjalin hubungan dengan Joey King dari filem The Kissing Booth.

Baca tentang :

https://kekandamemey.com/li-chun-2020-deposit-wang-berdasarkan-tanda-zodiak.html

Dia belajar di sekolah tinggi di Brisbane, St Joseph Nudgee College. Keluarganya tinggal di Brisbane. Dia selalu terlibat dengan drama di sekolah dan merupakan pemain terbaik untuk Rugby selama 2 tahun berturut-turut.

Jacob Elordi terkenal kerana ia memainkan peranan yang besar dalam ‘Euphoria’ dan ‘The Kissing Booth.’ Terbaru, dia dilihat mencium Zendaya di kepala.

Dia akan bersama bersama Zendaya dalam drama terbaru Euphoria. Euphoria mendapat pujian daripada pengkritik kerana penceritaannya yang telus dalam memotret kehidupan remaja Gen-Z Amerika. Drama seks, dadah, media sosial. Semuanya termuat dalam Euphoria.

Selain Jacob dan Zendaya, pelakon lain adalah Maude Apatow, Brian “Astro” Bradley, Angus Cloud, Eric Dane, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Nika King, Storm Reid, Hunter Schafer, dan Sydney Sweeney

Dia berkahwin dengan bintang Kissing Booth , Joey King! Kedua-dua pelakon muda itu bertemu semasa penggambaran filem. Jacob dan Joey sebagai Noah dan Elle, yang jatuh cinta semasa The Kissing Booth.

Dia mendapat berlakon filem pertamanya pada umur 17 tahun. Dia mempunyai peranan yang tidak penting dalam Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.Filem seterusnya sebelum The Kissing Booth, yang kini berada di Netflix yang dipanggil Swinging Safari.

Mesti ramai gadis di  Malaysia minat dengan pelakon ini. Jangan lupa tengok filem yang dilakonkan oleh Jacob Elordi.

Tags: #BIODATA JACOB ELORDI #Euphoria #The Kissing Booth #Zendaya

author
Author: 
  Pemilik KekandaMemey.com
  SEMAKAN STATUS RAYUAN BKSS
  Share this...FacebookTwitterPinterestLinkedinSEMAKAN STATUS RAYUAN BKSS Adakah anda telah membuat permohonan rayuan Bantuan Sarawakku
  SENARAI BANTUAN PAKEJ PRIHATIN PKS TAMBAHAN
  Share this...FacebookTwitterPinterestLinkedinSENARAI BANTUAN PAKEJ PRIHATIN PKS TAMBAHAN Kerajaan mengumumkan Pakej Rangsangan Ekonomi Prihatin

  Leave a reply "BIODATA JACOB ELORDI"