Promo Offers eMadani(Senarai Promosi Claim Touch ‘n Go eWallet MAE Setel Shopee)

Promo Offers eMadani(Senarai Promosi Claim Touch ‘n Go eWallet MAE Setel Shopee)

PROMO OFFERS eMADANI

Promosi MAE kini sudah aktif, lihat apa yang mereka tawarkan bagi mereka yang menebus eMadani dengan aplikasi eWallet.

Warganegara Malaysia berusia 21 tahun ke atas kini boleh mendapatkan kredit RM100 dari eMadani, asalkan mereka mempunyai gaji tahunan kurang dari RM100,000. Inisiatif ini, yang diumumkan oleh Perdana Menteri Datuk Seri Anwar Ibrahim awal tahun ini, melibatkan 10 juta dewasa berusia 21 tahun ke atas.

Empat eWallet yang menyokong inisiatif ini ialah Setel, Touch ‘n Go, Shopee, dan MAE. Selain daripada kredit eWallet RM100, penyedia-penyedia ini juga menyertakan faedah tambahan seperti cashback, baucar, dan banyak lagi. Berikut adalah gambaran ringkas ganjaran yang ditawarkan oleh penyedia eWallet:

Promo Offers Touch ‘n Go eWallet eMadani

Touch ‘n Go menawarkan lebih daripada RM500 nilai baucar, termasuk diskaun dan cashback melibatkan senarai peniaga dalam pelbagai kategori seperti membeli-belah, kedai serbaneka, F&B, bil, kedai aplikasi mudah alih, dan banyak lagi. Antara baucar yang ditawarkan termasuk baucar Lotus RM5 cashback, baucar MotoInsure RM6 Cashback, diskaun RM3 di Chagee, baucar hiburan sehingga RM5, Watsons Online RM5 Cashback, diskaun 20% di BP Healthcare, dan baucar Insure360 RM8 cashback.

Anda boleh mempelajari lebih lanjut di laman rasmi Touch ‘n Go eWallet untuk eMadani.

Promo Offers Shopee eWallet eMadani

Dengan Shopee, mereka menawarkan sehingga RM600 nilai baucar, yang terbahagi kepada baucar Shopee RM365, baucar SPayLater RM50, baucar ShopeeFood RM155, dan baucar Insurans Kereta RM30. Shopee juga menawarkan sehingga RM25 baucar SPayLater di kedai dan ganjaran cashback 300 keping sehari apabila pengguna membuat pembelian dengan aplikasi Shopee secara offline. Ganjaran 300 keping ini untuk pembelian minimum RM40 dengan sebarang pembelian DuitNow QR. Jenama yang terlibat dengan Shopee termasuk MYDIN, L’Oreal, Samsung, Puma, 7Omai, Logitech, Familimart, Giant, 7-eleven, Pos Malaysia, NSK, dan banyak lagi.

Shopee juga menjalankan satu pertandingan di mana pengguna yang menebus kredit eMadani dengan Shopee berpeluang memenangi hadiah utama, Samsung Galaxy Z Flip 5 yang baru.

 

Promo Offers Setel e Madani

Sementara itu, Setel menawarkan sehingga RM80 cashback, bersama dengan baucar untuk pembelian dengan jenama terpilih. Cashback RM80 ini terbahagi kepada 5% cashback untuk setiap RM10 minyak dipam, yang akan diberi 50 kali. Terdapat juga 5% cashback Kedai Mesra untuk setiap pembelian RM10, yang akan diberi 10 kali. Akhirnya, terdapat cashback RM10 untuk setiap pembelian RM200 di Petronas Shop, yang akan diberi 5 kali.

 

Promo Offers  MAE e Madani

MAE sedang mengemaskini tawarannya untuk penebusan eMadani di aplikasinya, dan kami akan kemas kini sebaik sahaja mereka mengumumkan tawaran penuh untuk pelanggannya.

MAE mengambil pendekatan yang berbeza dengan pelanggan mereka yang menebus eMadani dengan mereka. Pelanggan akan berpeluang memenangi hadiah seperti sedan Proton S70 terkini, Proton Exora, Proton Saga, atau hadiah lain termasuk komputer riba baru, bar emas, dan hadiah tunai.

Pelanggan yang menebus kredit eMadani akan mendapatkan 10 penyertaan dan 2 penyertaan setiap pembelian dengan Scan & Bayar di kedai menggunakan MAE QR atau DuitNow QR di seluruh negara.

Semua aplikasi memerlukan pengguna untuk disahkan dengan eKYC atas sebab keselamatan. Selain itu, kredit hanya boleh digunakan untuk pembelian fizikal sahaja. Jadi, tiada pemindahan online, membeli-belah dalam talian, pembelian dalam aplikasi, dan sebagainya – hanya pembelian fizikal yang boleh dilakukan dengan kredit ini.

 

Artikel Lain

Permohonan eMadani Reject?Ini Cara Buat Rayuan

Leave a Comment