RAYUAN SBP SEKOLAH KHUSUS 2021:SEMAKAN KEPUTUSAN TAWARAN TINGKATAN 1 & 4

RAYUAN SBP SEKOLAH KHUSUS 2021:SEMAKAN KEPUTUSAN TAWARAN TINGKATAN 1 & 4

RAYUAN SBP SEKOLAH KHUSUS

 

Bermula 19 Mac 2021,pelajar yang telah membuat permohonan ke SBP  Sekolah Khusus tingkatan 1 boleh membuat semakan keputusan tawaran kemasukan ke SBP Sekolah Khusus ,manakala bagi tingkatan 4,semakan keputusan tawaran ke SBP Sekolah Khusus  boleh dibuat bermula 23 Mac 2021.

bagaimana cara nak buat KEMASKINI UPUONLINE 2021?

Bagaimanakah cara buat rayuan SBP Sekolah Khusus 2021?

TARIKH SEMAKAN SBP SEKOLAH KHUSUS 2021 (Sekolah Berasrama Penuh)

Tarikh semakan bagi Tingkatan 1 ke SBP dan SMKA adalah pada 19 Mac ini, diikuti Tingkatan 4 SBP, SMKA dan SMT serta Tahun 1 SVM KV pada 23 Mac manakala tarikh semakan temu duga bagi kemasukan ke Tingkatan 4 MTD pula pada 23 Mac.

KPM dalam sebuah kenyataan memaklumkan, pihaknya telah selesai melaksanakan proses pentaksiran kemasukan murid ke Sekolah Khusus bagi tahun 2021.

betul ke tak update MySejahtera ke saman?Bagaimanakah cara kemaskini MySejahtera?

APAKAH SEKOLAH KHUSUS?

Sekolah Khusus adalah Sekolah Berasrama Penuh (SBP), Sekolah Menengah Kebangsaan Agama (SMKA), Sekolah Menengah Teknik (SMT), Kolej Vokasional (KV) dan Maktab Tentera Diraja (MTD) di bawah Kementerian Pertahanan.

bila tarikh bayaran BPR TAMBAHAN?

TARIKH SEMAKAN SBP / SMKA / KV / MTD (SEKOLAH KHUSUS)

Tarikh semakan bagi Tingkatan 1 ke SBP dan SMKA adalah pada 19 Mac ini.

Ini diikuti Tingkatan 4 SBP, SMKA dan SMT serta Tahun 1 SVM KV pada 23 Mac.

Manakala tarikh semakan temu duga bagi kemasukan ke Tingkatan 4 MTD pula pada 23 Mac.

CARA BUAT SEMAKAN TAWARAN SBP SEKOLAH KHUSUS TINGKATAN 1 & 4

  1. Semakan tawaran boleh dilakukan melalui pautan spskt1.moe.gov.my bagi Tingkatan 1 dan spskt4.moe.gov.my bagi Tingkatan 4.
  2. Manakala tarikh pendaftaran ke MTD akan dimaklumkan melalui laman sesawang http://www.rmc-education.edu.my/.
  3. Bagi Calon Yang Berjaya
  4. Murid yang berjaya perlu mencetak surat tawaran dan lampiran yang disertakan.
  5. Kesemua lampiran perlu diisi dengan lengkap dan diserahkan kepada pihak sekolah semasa hari pendaftaran.
  6. Sekiranya maklumat tidak lengkap/tidak benar, pihak sekolah berhak untuk tidak mendaftarkan/menolak pendaftaran tersebut.

Kepada yang mempunyai anak di negeri Perak,boleh mohon TABUNG SIMPANAN PENDIDIKAN ANAK PERAK 2021 sebanyak RM200

TARIKH PENDAFTARAN SBP SEKOLAH KHUSUS  2021

Kementerian Pendidikan (KPM) menetapkan tarikh pendaftaran murid Tingkatan 1 dan Tingkatan 4 ke Sekolah Khusus untuk tahun 2021 adalah pada 6 April depan.

CARA BUAT E-RAYUAN SBP  SEKOLAH KHUSUS 2021

Calon yang telah membuat permohonan dalam talian tetapi Tidak Berjaya dan calon yang tidak pernah membuat permohonan dalam talian tetapi ingin memohon boleh membuat e-Rayuan.

Berikut adalah cara buat e-rayuan SBP:

  1. Sila layari spskt1.moe.gov.my bagi Tingkatan 1 dan spskt4.moe.gov.my bagi Tingkatan 4.
  2. Klik semakan ke SBP Tingkatan 1 atau Tingkatan 4.
  3. Masukkan nombor MyKid/MyKad sendiri beserta nombor MyKad penjaga utama.
  4. Perubahan maklumat boleh dilakukan.
  5. Klik pada e-rayuan.
  6. Hantar

Nak mohon PKSK ONLINE untuk tingkatan 1 & 4 tahun 2022?

SOALAN LAZIM

Macam mana nak buat semakan tawaran Sekolah Khusus Tingkatan 1 & 4?

Bagi yang belum berkesempatan untuk buat semakan keputusan tawaran kemasukan Sekolah Khusus bagi Tingkatan 1 & 4 tahun 2021, sila ke sini:

Semakan tawaran boleh dilakukan melalui pautan spskt1.moe.gov.my bagi Tingkatan 1 dan spskt4.moe.gov.my bagi Tingkatan 4.

Bagaimana cara buat semakan rayuan Sekolah Khusus secara online?

Melalui e-rayuan

Bilakah tarikh rayuan Sekolah Khusus dibuka?

Boleh buat e-rayuan selepas membuat semakan tawaran pada 20 Mac 2021.

Apa itu kuota pengetua SBP?

Kuota pengetua ialah pemilihan dan kemasukan yang dibuat oleh pengetua SBP tersebut, setelah calon menjalani proses temuduga dan menjawab soalan-soalan serta praktikal yang ditetapkan oleh pihak sekolah.

Ini bermakna, kuota pengetua ialah hak pengetua untuk memberikan kepada sesiapa sahaja yang layak

Ada berapa ‘intake‘ untuk rayuan SBP ini?

Dijangka ada banyak pengambilan untuk tahun 2021

Bila tarikh keputusan rayuan sekolah khusus?

8 Jun 2021

Bila tarikh pendaftaran bagi berjaya  rayuan sekolah khusus?

Kumpulan A -13 Jun 2021

Kumpulan B – 14 Jun 2021

Bagaimanakah cara pendaftaran bagi berjaya rayuan?

Pendaftaran secara atas talian.

MAKLUMAT LANJUT & PERTAYAAN

Jika ingin maklumat lanjut tentang rayuan SBP SEKOLAH KHUSUS, Sila hubungi  talian hotline BPSBP: 03-8321 7400

Tags: #Ada berapa ‘intake‘ untuk rayuan SBP ini? #Apa itu kuota pengetua SBP? #APAKAH SEKOLAH KHUSUS? #Bagaimana cara buat semakan rayuan Sekolah Khusus secara online? #Bagaimanakah cara pendaftaran bagi berjaya rayuan? #Bila tarikh keputusan rayuan sekolah khusus? #Bila tarikh pendaftaran bagi berjaya  rayuan sekolah khusus? #Bilakah tarikh rayuan Sekolah Khusus dibuka? #CARA BUAT E-RAYUAN SBP SEKOLAH KHUSUS 2021 #CARA BUAT SEMAKAN TAWARAN SBP SEKOLAH KHUSUS TINGKATAN 1 & 4 #E-RAYUAN SBP 2021 #E-RAYUAN SEKOLAH KHUSUS 2021 #Macam mana nak buat semakan tawaran Sekolah Khusus Tingkatan 1 & 4? #RAYUAN KOLEJ VOKASIONAL 2021 #RAYUAN MTD 2021 #RAYUAN SBP #RAYUAN SBP SEKOLAH KHUSUS 2021 #RAYUAN SBP SEKOLAH KHUSUS 2021:SEMAKAN KEPUTUSAN TAWARAN TINGKATAN 1 & 4 #RAYUAN SMKA 2021 #TARIKH PENDAFTARAN SBP SEKOLAH KHUSUS 2021 #TARIKH SEMAKAN SBP / SMKA / KV / MTD (SEKOLAH KHUSUS) #TARIKH SEMAKAN SBP SEKOLAH KHUSUS 2021 (Sekolah Berasrama Penuh)

author
Author: 
    Pemilik KekandaMemey.com
    No related post!
    1. author

      Sadar binti ahmad8 months ago

      Nk tanya bila keputusan yg sudah membuat rayuan?

      Reply
    2. author

      HARTINI BINTI JOHAR8 months ago

      bila keputusan e-rayuan ,,

      Reply
    3. author

      Syazx8 months ago

      Nak buat rayuan Sbp tapi tk jadi..sistem kata eror..Dah banyak kali buat sama jer..Pastu nk tukar Alamat rumah dan penjaga kedua macam mana??
      Markah PBD pun tk boleh isi juga..

      Reply
    4. author

      Mohd Sukri Bin Sariff8 months ago

      Dah buat rayuan SBP tapi untuk bahagian A penjaga x boleh nak kemaskini….sama jugak pada bahagian B …markah PBD anak x boleh nak di kemaskini…kosong …bagaimana cara utk dikemaskini?? Yg hairan nya anak peperiksaan akhir tahun dapat 6A UPPK 8A tp x berjaya ditawarkan ke Sek SBP dan SMKA….
      Bagaimana kah pemilihan dr pihak kementerian ….cuba anda jelaskan

      Reply
    5. author

      Aisyah Humaira bt mohd kamal Ariffin8 months ago

      Saya telah buat klik e rayuan

      Reply
    6. author

      suhaini binti sakariah8 months ago

      Tuan/puan,

      Bila boleh saya tahu status rayuan ank sya?

      Reply
    7. author

      Norsyakirdah khamis8 months ago

      Saya sudah buat e- rayuan untuk SBP tp alamat surat menyurat menyurat nak update dlm link e rayuan x boleh,

      Reply
    8. author

      Yusof Saad8 months ago

      Bila keputusan rayuan SMKA/SBP 2021 akan keluar?

      Reply
    9. author

      SUMIYANTI BINTI MUTRIDI8 months ago

      Bila tarikh keputusan & boleh buat semakan utk rayuan SMKA?

      Reply
    10. author

      Husnul8 months ago

      nak bertanya, bila dah tekan HANTAR, kenapa keluar page yang ada tanda ???????
      Huznul

      Reply
    11. author

      Habibah8 months ago

      Bile Tarikh keputusan rayuan sbp?

      Reply
    12. author

      sharifah zuraida bte sayed muzni8 months ago

      saya nak kemas kini semula utk e rayuan sbp tapi utk hantar borang asyik error sja mohon pencerahan dri jabatan kpm

      Reply
    13. author

      Hatini8 months ago

      Bilakah keputusan rayuan SBP dikuarkan?

      Reply
    14. author

      Adam affendi8 months ago

      Bila tarikh terakhir e-rayuan?
      Harap balas

      Reply
    15. author

      Adam affendi8 months ago

      BILA KEPUTUSAN E-RAYUAN SBP DIKELUARKAN?
      HARAP BALAS

      Reply
    16. author

      Mohd Zaimy8 months ago

      Bila keputusan e-rayuan diumumkan. Mohon pencerahan.

      Reply
    17. author

      Mazliana Yusof8 months ago

      nak bertanya, bila dah tekan HANTAR, kenapa keluar page yang ada tanda ???????

      Reply
    18. author

      NURUL FATIN UMAIRAH BINTI MAT ASARI8 months ago

      bila keputusan e rayuan keluar ?

      Reply
    19. author

      Yahya Bin mohamad yatim8 months ago

      Mohon pencerahan bila keputusan rayuan ke SBP utk Tingkatan 1 diketahui. Terima kasih

      Reply
    20. author

      Norastia abdullah8 months ago

      Bila keluar keputusan rayuan?

      Reply
    21. author

      NORLIA AIN8 months ago

      “RAYUAN SBP SEKOLAH KHUSUS 2021: SEMAKAN KEPUTUSAN TAWARAN TINGKATAN 4”

      Reply
    22. author

      Rosna8 months ago

      Bila keluar keputusan rayuan sbp?

      Reply
    23. author

      NoorLela Binti Jasmi8 months ago

      Bila tarikh semakan e rayuan smka.

      Reply
    24. author

      suhaini binti sakariah8 months ago

      Assalamualaikum tuan/puan,

      Boleh saya tahu status rayuan ank saya?

      Stk

      Reply
    25. author

      suhaini binti sakariah8 months ago

      Tuan/puan,

      Saya dah tidak boleh kemaskini markah PBD…Tolong bantu saya…saya ada call KPM tapi line busy..
      terima kasih atas perhatian dan bantuan tuan/puan.

      Stk.

      Reply
    26. author

      rabiatul8 months ago

      soalan
      1. xleh nk edit dan asyik kuar error
      2. try call asyik xdpt.. tiap2 hari call xdpt.. dr pagi sampai habis waktu kerja asyik xdpt.. sgt kecewa
      3. nak tahu bila result rayuan keluar

      Reply
    27. author

      Masturah muda8 months ago

      Bila tarikh keputusan rayuan sbp 2021 tuan/puan.

      Reply
    28. author

      aishah8 months ago

      Bila keputusan rayuan sbp ting 1 2021 diketahui

      Reply
    29. author

      zahirah radzi8 months ago

      Bila keputusan e-rayuan untuk tingkatan 4 dikeluarkan ya tuan/puan?

      Reply
    30. author

      Hadzirah Binti Abdul Salam8 months ago

      Bilakah keputusan rayuan ke SBP / SMKA untuk tingkatan 1 akan keluar?

      Reply
    31. author

      min8 months ago

      ingin tahu tarikh semakan rayuan

      Reply
    32. author

      ARITA BINTI IBRAHIM8 months ago

      Boleh saya tahu result rayuan sbp utk tingkatan 4?

      Reply
    33. author

      Shahril Azha8 months ago

      Bila keluar keputusan tawaran ambilan kedua utk SBP…….mohon pncrahn

      Reply
    34. author

      izzrul8 months ago

      bilakah tarikh semakan rayuan sbp and mrsm tahun 2021 bagi pelajar tingkatan 1 yang membuat rayuan?

      Reply
    35. author

      Amir Imran Bin Abu Yamin8 months ago

      Assalamualaikum
      Bilakah keputusan rayuan ke SBP / SMKA untuk tingkatan 1 akan keluar?

      Reply
    36. author

      Roselaily ismail8 months ago

      bila keputusan

      Reply
    37. author

      Abdul Wahab bin Yahaya8 months ago

      mohon jawapan

      Reply
    38. author

      Asiah8 months ago

      Assalammualaikum. Bila keputusan erayuan SBP tingkatan 4?

      Reply
    39. author

      diyana8 months ago

      assalammualaikum.. saya nak tnya bila yek keputusan erayuan sbp tingkatan 1?

      Reply
    40. author

      Muhammad Nazif8 months ago

      Keputusan rayuan 23 April 2021. Pada anak yang dapat bagus mungkin masa isi awal ibubapa pilih tak mahu tukar aliran lain jika tak berjaya aliran pilihan, jadi kpm tak tawarkan sekolah lain, mungkin faktor tu jgk. Kemasukan juga lihat pada kekosongan terkadang sampai 4 kali intake. Semoga anak tuan puan berjaya masuk.

      Reply
      • author

        Siti8 months ago

        Assalamualaikum encik Muhammad Nazif, betulkah keputusan rayuan pada 23 April ini?

        Reply
    41. author

      haikal8 months ago

      saya nak tahu status e rayuan tingkatan 4

      Reply
    42. author

      Norasykin osman8 months ago

      Bila boleh dapat tahu keputusan e rayuan tingkatan 1

      Reply
    43. author

      Siti8 months ago

      Saya nak tanya bila keputusan rayuan akan keluar bagi tingkatan 1.?

      Reply
    44. author

      Siti8 months ago

      Bilakah tarikh keputusan rayuan akan keluar?

      Reply
    45. author

      Norasykin osman8 months ago

      rayuan ke tingkatan 1 masih belum dimaklumkan lagi ka atau camana kita nak tahu berjaya atau tidak? mohon penderahan,trimakasih.

      Reply
    46. author

      Zanzila zakaria8 months ago

      Askum bila keputusan rayuan mrsm & sma ? Melalui saluran mana

      Reply
    47. author

      Zakira bt zainal8 months ago

      Bila ye keputusan rayuan SBP ting 1 di keluar kn

      Reply
    48. author

      Muhammad Adam Harith bin Mohd Razali8 months ago

      rayuan sbp sekolah khuusus 2021: semakan keputusan tawaran tingkatan 1

      Reply
    49. author

      Muhammad Adam Harith bin Mohd Razali8 months ago

      RAYUAN SBP SEKOLAH KHUSUS 2021: SEMAKAN KEPUTUSAN TAWARAN TINGKATAN 1

      Reply
    50. author

      Mulaina binti Mad Lazim8 months ago

      Anak saya calon target straight A upsr sekolah dan result upkk dapat straight A pun tak dapat tawaran sbp…bagaimana pihak kpm buat pemilihan? Jangan menganiayai pelajar yang layak.

      Reply
    51. author

      IZZAT BIN ZAKARIA8 months ago

      e rayuan telah dibuat, sy nak tahu bila boleh dpt tahu keputusan e rayuan.. atau adakah slps raya baru boleh tahu result? call bahagian pengurusan sbp cyberjaya punya susah nak tembus. emm.. susah betul ye

      Reply
    52. author

      Azura Abdullah8 months ago

      Bila keputusan e rayuan keluar

      Reply
    53. author

      Roslina Ramli8 months ago

      Bilakah tarikh semakan erayuan sbp 2021

      Reply
    54. author

      Florence sigari8 months ago

      Nak tanya bila keputusan e rayuan sbp kuar

      Reply
    55. author

      Florence sigari8 months ago

      Bila tarikh e rayuan d umumkn.

      Reply
    56. author

      SYAIFUL HELMI BIN MUHAMAD NASIN8 months ago

      Bila tarikh e-rayuan dikeluarkan?

      Reply
    57. author

      marziana ismail8 months ago

      assalamualaikum…bila tarikh permohonan rayuan blh diketahui?

      Reply
    58. author

      Mira8 months ago

      Bila tarikh rayuan sbp t4 akan keluar ?

      Reply
    59. author

      Erma8 months ago

      Betul ke keputusan e rayuan pada 23 April ni?
      Mohon penjelasan..

      Reply
    60. author

      Mohd Husni Bin Hassan Bakri8 months ago

      Tuan/Puan,
      Bila tarikh keputusan e-rayuan akan di keluarkan.

      Reply
    61. author

      zaitirosnida8 months ago

      bila tarikh erayuan keluar utk di semak..

      Reply
    62. author

      NOR AFIZAH8 months ago

      Kenapa dlm laman web pun tk de updated ttg semakan e-rayuan?

      Reply
    63. author

      Umaira Sumayyah8 months ago

      BILA TARIKH SEMAKAN E-RAYUAN SBP/SMKA YE? MOHON PENCERAHAN.

      Reply
    64. author

      Norlaila8 months ago

      Bila tarikh keputusan e-rayuan keluar…untuk disemak..?

      Reply
    65. author

      Bim8 months ago

      Bila tarih semakan rayuan sbp..😥😥lmbtnya menunggu 😓😭😤😭😭😭

      Reply
    66. author

      sadali bin paijam8 months ago

      assalamualaikum tuan ..tlg update bila keputusan rayuan sbp tingkatan 01 2021 yea tuan..dh lama menunggu ni..terima kaseh

      Reply
    67. author

      Aisah Abidin8 months ago

      Assalamualaikum,nak tahu bila keputusan e-rayuan sbp/smka ting 1 2021 ye?TKasih

      Reply
    68. author

      nik8 months ago

      assalamualaikum….
      ingin bertanya, bila keputusan rayuan akan keluar?

      Reply
    69. author

      Lili suria BT mazelan8 months ago

      Bilakah keputusan utk erayuan di umumkan

      Reply
    70. author

      Saifol8 months ago

      Mudah² ader rezki utk anak sy masuk spb.. harap sgt.. hari² doa.. bile keputusan rayuan keluar ni

      Reply
    71. author

      Haris8 months ago

      Doa je moga dapat tempat.
      SBP ni byk intake

      Reply
    72. author

      Nor Silawati Hassan8 months ago

      MOHON UPDATE TARIKH KEPUTUSAN RAYUAN, KESIAN PADA YANG BETUL2 BERHARAP NI

      Reply
    73. author

      nurul8 months ago

      macam mana cara isi rayuan sebelum ni.. yg ada tanda pangkah merah tu buka bagi jadi right hijau lepas tu submit ka

      Reply
    74. author

      Azman8 months ago

      Bila keputusan rayuan keluar?

      Reply
    75. author

      Azman8 months ago

      Bila keputusan rayuan keluar?

      Reply
    76. author

      Ibuputri8 months ago

      saya harap anak saya akan mendapat tempat disbp ini..wlpun tak tahu tarikh sebenar result erayuan keluar..saya selalu doakn yang baik2 untuk anak kita ..

      Reply
    77. author

      Morni binti [email protected]8 months ago

      Hari2 ank mnunggu kputusan sbp. Skola lain dia x nk. Nk bwh sbp je wpn dpt tawaran ptukaran dah dpt utk btukar skolah bg mngikuti ke aliran sains. Dulu masa dpt kputusan dia mnangis sungguh2 sbb gagal . Igt nangis sedih psl apa laa.Kwn2 dia kputusan dpt lbh rendah drp dia bjaya dtawarkn k sbp. Skrg plk..sblm k asrama siap pesan..tgk2 kn rayuan sbp dh kuar k blm. Smpi la ni x kuar2..dia stay mnunggu. Ank sy suka dn rajin bljr. Sy sllu nasihatkn dia..kalo x dpt jgn putus asa. Trskn bljr. Masuk juga aktiviti2 yg dia minat spt pertandingn nasyid dn bsajak bagai. Smpi skrg sy msh mnunggu kputusan rayuan utk dmaklumkn kpd dia.

      Reply
    78. author

      Haris8 months ago

      Keputusan lg rendah dapat tempat yg tinggi xdapat tempat.2..3. tahun kebelakangan ni depa buat camtu…
      Pada snsk anak harap bersabar
      Tahun lepas anak saya masuk sbp intake 2
      lpas tu dia kata intake smpai 4 pon ada

      Reply
    79. author

      Zul8 months ago

      Anak dapat 5A1B tak dapat mana mana …sbp ke mrsm ke.Tp kawan dia dapat keputusan 3a3b..dapat pulak tawaran.
      Yg pasti bukan pasal income parent dan koko depa..pasal koko depa lebih kurang je..

      Reply
    80. author

      MUSTAFHAKAMAL BIN ABD JALIL7 months ago

      setakat ni, segala pertanyaan dalam ni, siapa yang menjawab? Ramai ibubapa yang nak tau bila keputusan rayuan ke SBP nampaknya…

      Reply
    81. author

      Najimuddin Mohd.Ali7 months ago

      Bila keputusan rayuan SBP tingkatan 1 akan dikeluarkan.tk

      Reply
    82. author

      ROSLIZA AZIZ7 months ago

      Bila result rayuan ke sbp ting 1 akan keluar. Anak betul2 berharap dpt masuk sbp.

      Reply
    83. author

      Cassandra binti Amon7 months ago

      Bila lagi tawaran rayuan SBP sekolah 2021 untuk tingkatan 1 keluar?

      Reply
    84. author

      Julaina Binti Abdul Rahim7 months ago

      Bilaaah keputusan rayuan sbp tingkatan 1 keluar?

      Reply
    85. author

      Julaina Binti Abdul Rahim7 months ago

      Line error masa nak update markah masa pendaftaran awal Online.bila nak isi masa rayuan dah tak boleh isi. harap pihak kementerian Boleh pertimbangkan untuk saya kemaskini markah yg tak dpt di isi.

      Reply
    86. author

      Zulkifli suara7 months ago

      Bila keputusan e rayuan?

      Reply
    87. author

      Norhayati7 months ago

      Bila semakan rayuan boleh dibuat. Ibu bapa perlu membuat perancangan dari segi kewangan kerana perlu juga mengambil kira bayaran2 yg perlu dibuat pada sekolah yg belajar sekarang.Mohon pencerahan.

      Reply
    88. author

      Ira7 months ago

      Hrtu ckp 23/4 klr result lpstu tngguh ke 30/4..ni skrg tunggu xde apa ii news pon.Jgn buat ank2 menunggu je.

      Reply
    89. author

      Ruby7 months ago

      Saya rasa tahun depan lah baru keluar asik tangguh je

      Reply
    90. author

      Syaridz7 months ago

      Klu sesiapa tahu apa2 info pasal tawaran rayuan ni update la ye..bila tarikhnya?lps raya ke….atau lama lagi…

      Reply
    91. author

      Jj7 months ago

      Assalamualaikum,nk tanye ni…bila keputusan rayuan SBP/SMKA ini keluar…lama dh saya menunggu

      Reply
    92. author

      NMS7 months ago

      Mohon bagi pencerahan bila keputusan rayuan akan keluar… at least ada hitam putih rayuan kami diterima atau tidak agar kami boleh fokus untuk perancangan anak yang seterusnya…terima kasih

      Reply
    93. author

      NAN7 months ago

      Bila keputusan rayuan itu keluar…jgn buat kami menunggu…dri bulan 4 dah saya menunggu…dan sampai sekarang tiada respon tentang rayuan itu…saya harap bulan 6 ini keputusan nya akan keluar…

      Reply
    94. author

      NMS6 months ago

      Mohon ada sesiapa yang boleh sampaikan suara hati kami semua sebagai ibu bapa kepada pihak KPM…. mohon sangat2…terima kasih

      Reply
    95. author

      RJ6 months ago

      I think better korang semua komen dekat ig or fb kpm pasal keputusan rayuan ini,sebab dekat sini tiada siapa pun nak respon

      Reply
    96. author

      hafifah6 months ago

      https://spskt1.moe.gov.my/semakansbpt1_rayuan/index.cfm
      blh ccheck disini ye..tadi sy sudah tgok..

      Reply
    97. author

      Syaridz6 months ago

      Ank dpt ke tawaran?

      Reply
    98. author

      TANSWEE SONG6 months ago

      MACIAM MANA RAYUAN TQ.

      Reply

    Leave a reply "RAYUAN SBP SEKOLAH KHUSUS 2021:SEMAKAN KEPUTUSAN TAWARAN TINGKATAN 1 & 4"